Kettingtechniek biedt een breed assortiment aan rollenkettingen, waaronder standaard rollenkettingen, rollenkettingen met verlengde pennen, meenemers en speciale of op maat gemaakte varianten. Rollenkettingen, ook bekend als transmissie- of aandrijfkettingen, zijn essentieel voor verschillende industriële toepassingen, variërend van aandrijvingen tot transportdoeleinden. Onze rollenkettingen voldoen aan DIN, ISO en ANSI normen en zijn verkrijgbaar in zowel Amerikaanse (ASA) als Europese steekmaten (DIN 8187/ISO 606).

Maatvoering en Variatie

We bieden rollenkettingen in verschillende maten, waaronder simplex, duplex en triplex uitvoeringen, met normale en rechte zijplaten. Deze kettingen kunnen volledig op specificatie worden samengesteld, inclusief meenemers en/of verlengde pennen.

Diverse Maatvoeringen

Onze rollenkettingen voldoen aan zowel Europese als Amerikaanse normen, met maten variërend van 5 mm tot 4 inch, zowel in millimeters als in inches. Of het nu gaat om standaardrollenkettingen, verzwaarde uitvoeringen of rollenkettingen met langesteek, wij hebben de oplossing voor uw behoeften.

Meenemers en Klantspecifieke Opties

Onze rollenkettingen kunnen worden uitgerust met verschillende soorten meenemers, waaronder rechtopstaande en haaksomgezette meenemers, evenals verlengde duplex- of triplex kettingpennen. Bovendien bieden we maatwerkoplossingen voor specifieke behoeften van klanten.

Uitgebreide Toepassingen

Van aandrijvingen tot hef- en hijsapparatuur, onze rollenkettingen zijn ontworpen om verschillende belastingen en omgevingsfactoren te weerstaan. Met onze innovatieve benadering en berekening streven we ernaar om voor elke toepassing de juiste oplossing te bieden.

Materialen en Coatings

Onze rollenkettingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ondergaan diverse behandelingen om duurzaamheid te garanderen. We bieden materialen zoals RVS 304, RVS 316, verzinkt staal en HCR voor optimale prestaties onder verschillende omstandigheden.

Berekeningen voor Rollenkettingen

Voor het selecteren van de juiste rollenketting voor uw toepassing is het van essentieel belang om nauwkeurige berekeningen uit te voeren. Met behulp van onze expertise en geavanceerde tools kunnen we u helpen bij het berekenen van de benodigde maatvoering en specificaties voor uw rollenketting. Wilt u uw rollenketting berekenen?

Aanverwante Producten

Naast rollenkettingen bieden we een scala aan aanverwante producten, waaronder rollenkettingwielen, kettingspanners en geleidingsprofielen.

Meer Informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze rollenkettingen en aanverwante producten. Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Bezoek ook onze branche pagina om te zien in welke industrieën onze producten worden toegepast.